هر کشوری سبک و فرهنگ متفاوتی دارد که متناسب با فرهنگ و رسوم خود غذاهای متنوعی را درست می کند. انواع غذاهای ژاپنی با برنج به دلیل طعم منحصر به فرد و خوشمزه بودن به خوبی شناخته شده اند به طوری که اکثر مردم دنیا مایل هستند غذاهای ژاپنی را میل کنند.
غذاهای ژاپنی به دلیل فرهنگ و سنتهای منحصربهفرد این کشور، در سرتاسر جهان شهرت گسترده ای یافته است. عناصر مختلفی از جمله طعم منحصر به فرد، عطر، بافت بی نظیر از جمله مزیت های غذاهای ژاپنی است که همه این عناصر در زمان پخت و سرو غذا خود را نشان می دهند. ژاپن با داشتن آثار تاریخی و گردشگری یکی از کشورهای توریستی دنیا است که علاقمندان زیادی برای بازدید از مناطق تاریخی و گردشگری و همچنین خوردن غذاهای لذیذ و خوشمزه به این کشور سفر می کنند.
این کشور با داشتن غذاهای متنوع که هر کدام عطر و طعم بی نظیری دارد معروف شده است چراکه مردم این کشور به پخت غذای لذیذ و سالم اهمیت زیادی می دهند. مردم ژاپن از برنج غذاهای لذیذ و خوشمزه ای درست می کنند که در ادامه برخی از غذاهای محبوب ژاپنی که با برنج درست می شود را برای شما بیان می کنیم.
انواع غذاهای ژاپنی با برنج
تاکو رایس
تاکو رایس یکی از انواع غذاهای ژاپنی با برنج است که بسیار خوش مزه و مورد علاقه مردم ژاپن است که شاید شنیدن ترکیب این غذا برایتان عجیب به نظر برسد. در ترکیب این غذا از پنیر، گوشت، کاهو و برنج استفاده می شود. شاید شنیدن این ترکیب های اولیه غذا شما را نسبت به این غذا بی میل کند اما بهتر است بدانید این غذا طعم و مزه بی نظیری دارد. در پخت این غذا ابتدا گوشت با برنج به خوبی پخته می شود و سپس با پنیر و کاهو ترکیب می شود. ترکیبی از سبزیجاتف لبنایت و پروتئین این غذا را فوق العاده تر از آن چیزی که هست نشان می دهد.
سوشی یکی از انواع غذاهای ژاپنی با برنج
به احتمال زیاد در فیلم های کره ای نام این غذا را زیاد شنیده باشید. بله درست است سوشی یکی از غذاهای مورد علاقه مردن ژاپن است که به دلیل طعم و عطر بی نظیری که دارد در سرتاسر دنیا بسیار معروف است و گردشگرانی که به این کشور سفر می کنند در منوی غذای خود ابتدا سوشی را انتخاب می کنند.
برنج سوشی ژاپنی از یک برش ماهی و یک لایه برنج سرکه زده شده به صورت بیضی شکل درست می شود. در این غذا مقداری کمی نمک و شکر به همراه سبزیجات خام و غذاهای دریایی دیگر نیز به کار می رود. ماده اصلی این غذا برنج است که به همراه ماهی و دیگر مواد یک غذای خوشمزه و سالمی پخت می شود. با توجه به اینکه در این غذا ماهی استفاده می شود و مردم این کشور علاقه خاصی به سوشی دارند به همین دلیل بازار ماهی فروشی از رونق بالایی برخوردار است و سالیانه حدود ۶۶۰ هزار تن ماهی را می فروشد.
کوفته برنجی
هم ما در فیلم های کره ای تا حدی با کوفته برنجی آشنا هستیم. شاید خوردن یک کاسه از کوفته برنجی به همراه دو چوب در فیلم های کره ای نظرتان را به خود جلب کرده است که چطور می توان با دو چوب برنج را خورد. جالب است بدانید مردم ژاپن علاقه خاصی به خوردن کوفته برنجی دارند، آنها کوفته برنجی را در یک کاسه کوچک می ریزند و با قرار دادن کاسه در جلوی دهان خود با دو چوبی که در دست دارند سریع و با سرعت هر چه تمام تر غذای خود را میل می کنند.
بهتر است بدانید همین کوفته برنجی که آنها در مدت زمانی کمی میل می کنند سرشار از فیبر، کربوهیدارت و ویتامین گروه ب است. ژاپنی ها اغلب کوفته برنجی را با سبزیجات بخار پز و ماهی خام میل می کنند.
خورشت کاری
خورشت کاری یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ای است که در هر منطقه ای از ژاپن پخت می شود. در این غذا از برنج ، سبزیجات و گوشت استفاده می شود. هویج، پیاز و سیب زمینی شیرین از جمله سبزیجات اصلی در این غذا هستند که عطر و طعم فوق العاده ای به این غذا می دهند. جالب است بدانید از گوشت گاو ، اردک و مرغ و حتی خوک نیز در این غذا استفاده می شود.
اونیگیری یکی از انواع غذاهای ژاپنی با برنج
اگر در زمان بازدید از مناطق گردشگری احساس گرسنگی کردید در هر منطقه ای از ژاپن که باشید به راحتی می توانید اونیگیری را سفارش دهید. این غذا در واقع یک نوع از کوفته برنجی است که به شکل های متنوعی طعم دار می شود.
در این غذا از انواع برنج، گوشت، ماهی، سبزیجات و آلو استفاده می شود. این غذا بعد از پخته شدن به صورت گرد یا مثلثی شکل در پوششی از جبلبک یا برشی از تخم مرغ پوشیده و به مشتری داده می شود.
ژاپنی ها به روش های مختلفی این غذا را طعم دار می کنند که هر کدام از اونیگیری که با طعم های مختلف پخت می شود یکی از یکی دیگر لذیذتر و خوشمزه تر است.
سخن پایانی
شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که چرا انواع غذاهای ژاپنی با برنج بسیار لذیذ و خوشمزه هستند و اینکه چرا آمار سالمندان این کشور بالای ۱۰۰ سال عمر می کنند؟ مردم ژاپن به نحوه درست کردن غذا و اینکه غذا چگونه پخت شود اهمیت زیادی می دهند. جالب است بدانید برای ژاپنی ها در حقیقت رژیم غذایی بی معنا است چرا که آنها دوست دارند از غذا خوردن لذت ببرند به جا اینکه گرسنگی بکشند. آنها از بهترین تکنیک های سلامتی برای پخت غذا بهره می گیرند و اغلب غذاهای خود را به صورت بخارپز، آب پز و کباب کردن میل می کنند.
انجام فعالیت های ورزشی در کنار کارهای روزانه از عمده فعالیتهای است که مردم ژاپن به آن علاقمند هستند و به جای باشگاه بدنسازی سعی می کنند در کنار فعالیت های روزانه خود مدام ورزش کنند
بهترین وعده را صبحانه میل می کنند و شب ها کمتر غذا می خورند و بدین شکل به وزن ایده آل خود می رسند. آنها به جای خوردن نان، برنج را برمی گزینند و اغلب در غذاهای خود از برنج استفاده می کنند.